Som un estudi petit però valent. Fa 15 anys que ens inspira el món però sempre som a la lluna. Ens diverteix trobar una bona idea a la dutxa, xerrant amb tu o a missa un diumenge. Donem vida als teus projectes amb professionalitat, ajudant-los a créixer feliços i a relacionar-se amb l'entorn. Telefona'ns quan vulguis i feim un cafè.
Alejo

ALEJO

L'ànima de Plantabaixa. Gran dissenyador i millor persona. Domino més de vint llengües però he de confessar que el llatí és lo meu... Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

Xisco

XISCO

El més seriós dels tres, per això duc ulleres. No em pentino mai perquè les idees flueixin al seu ritme. De petit mirava més els espots de la tele que els dibuixos animats i llegia més els anuncis del diari que les notícies.

Hipólito

HIPÓLITO

Creo a Internet. Generalment dissenyo el projecte i ho programo jo mateix, la qual cosa m'exigeix estar al dia del que 'es porta' encara que ni vull ni puc estar a l'última. Al final el que em toca és que 'la peça' funcioni, perquè atractiu ja ho deixen en Xisco i n'Alejo. Ah!, i si ens trobem fora de la feina, podem prendre un vi i xerrar de llibres, de turisme o del temps... però NO arreglo ordinadors.

Altres facetes professionals: a Linkedin.

No professionals: al bar.